lørdag 14. februar 2009

Fakta om dyremisshandling

Dyresmishandling er en av de værste ting i verden. For det første er det urettferdig, for hvordan skal dyr klare å forsvare seg? De har ingenting av det vi har, bortsett fra et varmt hjerte. Men det de får igjen er å bli torturert av sånne fæle idioter, som ikke eier noe liv, enn at de bare må gå rundt å torturere stakkars dyr? Det jeg ikke skjønner er at, hvordan har de hjerte til å gjøre noe sånt mot dyr? Jeg klarer ikke se på det jeg. Så fort jeg ser noe kjenner jeg bare tårene komme, og jeg blir skikkelig kvalm! Det er helt grusomt hva folk kan gjøre mot dyr.

Visste du at..
Når det gjelder tyrefekting, blir oksenes stemmebånd kuttet for ikke å utsette publikum for ubehagelige dødsskrik?
I Peru blir hunder pint til døde fordi soldatene der skal lære seg å drepe? Hundene blir hengt opp etter forbeina, uten mulighet til å forsvare seg, for så at soldatene skal gå løs på dem med slag, spark og kniv.
I Sør-Korea blir katter kokt levende i trykk kokere, fordi de mener at kattesaft skal kurere en rekke sykdommer? Kattene blir stappet inn i trange bur mens de venter på de varme grytene.
I Norge dør mellom 30-40.000 fjørfe under transport hvert år?
Millioner av forsøksdyr blir hvert år ofret til meningsløse forsøk?
Flere elefanttrenere fra norske sirkus har innrømmet i avisintervjuer at de straffer og slår dyrene?
En engelsk undersøkelse viste at sirkusdyrene oppholdt seg opptil 89% av tiden i transportvognene, som er designet for transport og ikke som boplass?
Mange norske melkekyr står bundet ti måneder i året? Og at kalven fjernes fra moren rett etter fødselen, så den ikke får die?
Små griser holdes innesperret i små binger hele livet? Og at de jages inn til slakteriet ved hjelp av elektrosjokk?
Før kastrertes det 650.000 grisunger årlig i Norge? Kastreringen utførtes av bonden selv, og uten bedøvelse. Kastrering innebærer at pungen skjæres opp, sædstrengene kuttes over og testiklene rives ut. (Nå er det forandringer i lovverket sånn at det er forbudt, takket være www.missbsecret.blogg.no ble dette rettet opp)
40 millioner dyr blir drept hvert år pga. pelsen, og at det er 109, 589 dyr hver dag, 4,556 dyr hver time og 76 dyr per minutt?
80% av amerikanske seriemordere har startet med overgrep mot dyr? Og at 40% av de som utsetter mennesker for vold, har utøvet vold mot dyr? Poenget er at hvis man mangler respekt for dyr, er det lettere å også utøve vold mot mennesker
.

Ingen kommentarer: