lørdag 14. februar 2009

Farger + mote i 2009

Farger:
Positive rød er sterkt til stede, som er lilla, som har vært en favoritt farge for flere sesonger nå. Kobolt blå dukket opp som en utfordrer for lilla første plassen om masse andre blåtoner var til stede. Candy Bubblegum fargene var også fristende oss - pinks og appelsiner samt kalk greener. Spring 2009 ser ut til å være en tid for et kaleidoskop av farger, men for de som foretrekker mer nøkterne farger, noen designere fikk holde oss til den klassiske svarte og hvite, så du kan holde til en mer behersket palett hvis du foretrekker og fortsatt være på moten!
Vesker:
The big bag er et primtall favoritt med romslige Alle ordene og størrelse ramme poser med gloret kjeden håndterer svingende jauntily langs rullebane. Det er mange mindre, klassiske håndvesker too og en mengde clutches å matche elegant evening gowns. Moten i år er store fargerike vesker, som gjør oppsikt.
Vesker i skinn som ; krokodilleskinn og slangeskinn er det hotteste. Man har sett kjendiser som: Gwyneth paltrow, Jennifer Lopes og Jessica Alba. Så det er bare og finne fram den gamle slangeskinnsveska i gul, og stikke på byen! På London fashion week så ble det sagt at sterke og knæsje farger var et must for våren 2009!

Bikini:
Jeg fant ut noe uhyggelig. Sommeren 2009 vil bli preget av den såkalte "one shoulder"-trenden. Dette gjelder også på bikinifronten. What? Nei, dette med trender og moter er utgått på dato for lenge sida. Jeg er så dønn lei alle disse merkene og presset etter klær, hvor dritdyrt det egentlig er og folk som er helt mainstream og følger alle andre. Jeg har lest at mote er og blir mer og mer ut for tida. Det blir mer inn å kle seg som man er. Kle seg i sin egen stil, men then again så dukker fjortissene opp og alle kler seg som gothere, i neonfarger/hippie, retro osv...Dessuten har dere vel hørt at magemoten er inn igjen? Bar mage, altså korte t-skjorter osv. Husker dere da Spice Girls alltid gikk med sånn og alle gikk i det før på 90-tallet en plass? Vel, nå er det tilbake. Jeg sverger på at det siste jeg vil se i sommer er 14isser av alle slag, suse rundt å flashe magen for sivilbefolkningen. Håper ikke Kongsberg blir infected av den trenden! Tror egentlig ikke det i og med at Kongsberg suger på alt som heter mote (noe som på en måte er bra). Farger som er et MUST:

Eksempel på klær som skal være til å dø for (ifølge trendekspertene):

Accesories skal være enkle FARGERIKE smykker etc.

BIKINIER:

Vesker:

2 kommentarer:

Hanne sa...

: ))

atte , har du skrivi det?
eller har du kopiert ? :S

Hanne sa...

: ))

atte , har du skrivi det?
eller har du kopiert ? :S